Sportcontrainer Zuidoost

Welkom op de informatiepagina van de Sportcontrainer. Op deze pagina vind je de kopjes:

1. Sportcontrainer, wat is dat eigenlijk?

2. Waar staan de Sportcontrainers?

3. Deelnemen, kosten, waar en wanneer (komt binnenkort)

4. Informatie voor trainers

5. Maak kennis met de trainers van 2022

 

Sportcontrainer, wat is dat eigenlijk?

Een Sportcontrainer is een zeecontainer omgebouwd naar mobiele sportschool. Er zijn er 5 in Amsterdam Zuidoost en bij elke Sportcontrainer worden er trainingen geven door lokale sportaanbieders en organisaties. Heb jij interesse in training geven? Neem contact op met Leon via lleter@teamsportservice.nl.

De volgende workouts kunnen o.a. gegeven worden: conditietraining, bootcamp, boksen, calisthenics, steps, yoga, HIIT en nog veel meer…

Leer trainen in de openbare ruimte en leg nieuwe contacten met buurtbewoners of collega’s. Overwin samen obstakels en trek elkaar over de finish!

Waar staan de Sportcontrainers?

De Sportcontrainers zijn verplaatsbaar en we horen graag waar ze in Zuidoost nodig zijn. Wil jij er training op geven en is er plek bij je in de buurt? Neem contact met ons op!

De locaties van de 5 Sportcontrainers (rood) zijn: Venserpolder, Bijlmer Sportpark, Kraaiennest, Egoli/Geinwijk en A&O Hostel.

De locaties van de Funboxen (blauw) zijn: Heesterveld, Florijn en Venserpolder. 

Deelnemen, kosten, waar en wanneer

De Sportcontrainer workouts worden nu ingepland, zodra er een trainingsschema is komt deze hier te staan. Verwacht veel programmering tussen maart en september! Er zijn in de tussentijd veel andere sportieve activiteiten in Zuidoost. Klik hier om naar onze agenda te gaan.

 

Informatie voor trainers

Door gebruik van de Sportcontrainer kan je buurtbewoners of collega’s training geven zonder zelf in materiaal te hoeven investeren! De trainers krijgen veel ruimte voor eigen invulling van hun programma.

Team Sportservice Amsterdam ondersteunt hierin door het aanbieden van cursussen  zoals ASM, LSR en KvK trainingen. Daarnaast is er budget beschikbaar voor het samen organiseren van sportieve evenementen, om zo nog meer mensen aan te trekken. Neem contact op met Leon om de mogelijkheden te bespreken.

Maak kennis met de trainers en sportclubs van 2022

Zie hieronder de aftermovie van een Sportcontrainer evenement en de uitnodigingen van de deelnemende sportclubs en haar trainers. Integrated Fit Training, HP Hitt Master, CuraZo, Ballin Fit, Circle of Harmony, Just@Trust, Step Vision en Arena Fysio.

Bekijk ons youtube kanaal met korte filmpjes van de verschillende trainingen 2021 en 2022: Klik hier voor ons Youtube kanaal

Bekijk hieronder de film van de deelname aan de Mudmasters 2022

De Sportcontrainer Workouts worden mede georganiseerd door Team Sportservice Amsterdam 

TS logo

Contact

Heeft u een vraag over de Sportcontrainer? Neem dan contact op met Leon: lleter@teamsportservice.nl

Heeft u een vraag over sport in het algemeen? Neem dan contact op met het Sportloket: sportloket@zuidoostbeweegt.nl, 06 3445 0866
(Buiten werktijden is de voicemail actief. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!)