De Sportcontrainer & Funbox Amsterdam Zuidoost

Welkom op de informatiepagina van de Sportcontrainer & Funbox. Op deze pagina vind je de kopjes:

1. Sportcontrainer, wat is dat eigenlijk?

2. Waar staan de Sportcontrainers en wie beheren ze?

3. Trainingsschema

4. Informatie voor trainers

5. Maak kennis met de trainers van 2022

 

Sportcontrainer, wat is dat eigenlijk?

Een Sportcontrainer is een zeecontainer omgebouwd naar mobiele sportschool met bootcampmateriaal. Er zijn er 5 in Amsterdam Zuidoost en bij elke Sportcontrainer worden er trainingen geven door lokale sportaanbieders en organisaties. Er staan 3 Funboxen in Zuidoost, die zijn wat kleiner en hebben meer sport- en spelmateriaal. Heb jij interesse in activiteiten of trainingen organiseren? Neem contact op met de lokale beheerders of Leon via lleter@teamsportservice.nl.

De volgende workouts kunnen o.a. gegeven worden: conditietraining, bootcamp, boksen, calisthenics, steps, yoga, HIIT en nog veel meer…

Leer trainen in de openbare ruimte en leg nieuwe contacten met buurtbewoners of collega’s. Overwin samen obstakels en trek elkaar over de finish!

Waar staan de Sportcontrainers en wie beheren ze?

Hieronder een kaartje met alle Sportcontrainer (rood) en Funbox (blauw) locaties. In het trainingsschema en op de onderstaande kaart staan de locaties specifieker aangegeven.

 

Locatie Beheerder
Sportcontrainer Holendrecht
Sportcontrainer Bijlmer Sportpark
Sportcontrainer Kraaiennest
Sportcontrainer Egoli/Geinwijk Jefalley 06-85268695
Sportcontrainer Gein Elvira 06-43291175
Funbox Heesterveld Derrick 06-23459122
Funbox Florijn Annemarie 06-28268056
Funbox Venserpolder

De bovenstaande beheerders zijn buurtbewoners die je graag helpen bij vragen over de Sportcontrainers. Bij hen kan je ook terecht als je activiteiten wil organiseren, hiervoor is een kennismakingsgesprek en het tekenen van een bruikleenovereenkomst nodig. Om beheerder te worden kan je contact opnemen met Team Sportservice Amsterdam. 

Trainingsschema

Informatie voor trainers

Door gebruik van de Sportcontrainer kan je buurtbewoners of collega’s training geven zonder zelf in materiaal te hoeven investeren. De trainers krijgen veel ruimte voor eigen invulling van hun programma.

Team Sportservice Amsterdam ondersteunt hierin. Daarnaast is er budget beschikbaar voor het samen organiseren van sportieve evenementen, om zo nog meer mensen aan te trekken. Neem contact op met Leon om de mogelijkheden te bespreken.

Maak kennis met de trainers en sportclubs van 2022

Zie hieronder de aftermovie van een Sportcontrainer evenement en de uitnodigingen van de deelnemende sportclubs en haar trainers. Integrated Fit Training, HP Hitt Master, CuraZo, Ballin Fit, Circle of Harmony, Just@Trust, Step Vision en Arena Fysio.

Bekijk ons youtube kanaal met korte filmpjes van de verschillende trainingen 2021 en 2022: Klik hier voor ons Youtube kanaal

Bekijk hieronder de film van de deelname aan de Mudmasters 2022

De Sportcontrainer Workouts worden mede georganiseerd door Team Sportservice Amsterdam 

TS logo

Contact

Heeft u een vraag over de Sportcontrainer? Neem dan contact op met Leon: lleter@teamsportservice.nl

Heeft u een vraag over sport in het algemeen? Neem dan contact op met het Sportloket: sportloket@zuidoostbeweegt.nl, 06 3445 0866
(Buiten werktijden is de voicemail actief. U wordt zo snel mogelijk teruggebeld!)